— Posted in Simlockvrije telefoons

Waarom een simlockvrije telefoon kopen?

Waarom zou je een simlock vrije telefoon kopen? Wat zijn de voordelen van een simlock vrije telefoon? Zal ik nu een simlock vrije telefoon kopen voordat de prijzen stijgen van de abonnementen? In het onderstaande artikel zullen wij ingaan op de bovenstaande vragen en zullen wij antwoord erop te geven.

Simlock of simlock vrij?

Wat zijn de verschillen tussen een simlock en een simlock vrije telefoon? Het belangrijkste verschil tussen deze twee is dat de ene telefoon aan een provider is gebonden zoals Vodafone of T-Mobile. Een simlock vrije telefoon is een telefoon die helemaal los staat van een provider. In deze telefoons kan je een simkaart van elke provider stoppen en bellen en whatsappen en smsen. Een groot voordeel hieraan is dat je bij je dure toestel elke abonnement kan gebruiken wat jij wilt. Je kan zelfs een prepaid kaartje erin stoppen.

Stijgende mobiele abonnement prijzen

Het is zeker met de aankomende stijgende abonnement prijzen (nu.nl) enorm handig om er eens goed over na te denken wat je nou verbruikt aan bel-sms of data in een maand. De providers verdienen minder geld dus hebben ze andere abonnementen ingevoerd zodat het weer wat winstgevender zal worden. Als je nu een nieuwe telefoon wilt kopen krijg je er gegarandeerd een duur abonnement bij met wat minder data. Het zal in de toekomst veel voordeliger zijn om een telefoon los te kopen en er een sim-only abonnement bij te kopen, omdat je dan veel minder geld kwijt bent voor de telefoon en aan abonnementskosten. Sim-only abonnementen zijn er al voor heel weinig geld en je kan meestal je eigen bundel samenstellen.
De meeste providers hanteren tegenwoordig enorm hoge prijzen voor nieuwe toestellen die uitkomen. Er worden enorm hoge bedragen bij gevraagd die je dan moet bij betalen. Als je voor een simlock vrije telefoon gaat, bestaat er altijd nog de mogelijkheid om makkelijk van provider te wisselen als je op een slecht netwerk zit en het bevalt je niet dan je kan je gewoon een andere simkaart van een andere provider erin stoppen en je kan weer bellen en smsen en internetten.

Belangrijkste voordeel aan een simlock vrije telefoon

Het belangrijkste aan een simlock vrije telefoon is waarschijnlijk wel de prijs die je er uiteindelijk voor terug krijgt als je de telefoon wilt verkopen. Een simlock vrije telefoon levert altijd meer geld op. Een telefoon die een simlock heeft van een bepaalde provider zal moeilijker te verkopen zijn op bijvoorbeeld markplaats dan een telefoon die simlock vrij is. De telefoon kan je dan aan iedereen verkopen ongeacht welke provider diegene gebruikt.
Dit zijn een aantal voordelen die een simlock vrije telefoon oplevert. Het belangrijkste is wel dat een simlock vrije telefoon steeds populairder wordt, zelfs de bekende providers komen nu met simlock vrije telefoons op de markt die je gewoon bij hun kan kopen. Als je op internet goed zoekt kan je altijd wel voordelig een simlock vrije telefoon vinden. Binnenkort zullen wij van simlockvrijetelefoonkopen.nl ook een lijst online zetten met alle verkooppunten en bijbehorende prijzen houdt de website in de gaten.

Artikelen over telefoon simlock vrij maken:


5 thoughts on “Waarom een simlockvrije telefoon kopen?”

 1. fleur says:

  hee wat een duidelijke informatie !!
  maar ik ga een samsung galaxy s2 PLUS overkopen van een vriendin ,maar op de achterkant staat: T-MOBILE,

  kan ik daar dan wel gwn een vodafone-prepaid kaartje instoppen ?

  gr fleur

  1. Isabella says:

   Datligt eraan Fleur of het een simlockvrije telefoon is misschien zit ze bij t-mobile met haar telefoon maar als je een simlockvrije telefoon hebt kan je zo naar vodafoon gaan groetjes Isabella

 2. Arita says:

  Is het zo dat je elke keer dat je een nieuwe simkaart in je telefoon doet ook weer een ander nummer hebt?
  Dat lijkt me niet zo erg handig.

 3. G de Wit says:

  Ik heb uit een grijs verleden nog een prima functionerende Nokia 6020. bij KPN/Telford.
  Overweeg een Smartphone aan te schaffen.
  Kan ik mijn Simlock gewoon overzetten?
  Zo niet wat adviseert u mij als ik Simlock-vrij wil?

Go on, Add your Voice!

Your email address will not be published. Required fields are marked *