— Posted in Simlockvrije telefoons

Bij je provider de simlock verwijderen

Tegenwoordig bieden ook de meeste providers de mogelijkheid aan hun klanten om het simlock van hun telefoon te verwijderen. De meeste providers bieden deze mogelijkheid gewoon via hun website, maar er zijn ook providers waarbij deze code die je dan krijgt telefonisch opgevraagd moet worden. Bij bijvoorbeeld Vodafone is het heel eenvoudig en kan je de code gewoon online opvragen en wordt deze razendsnel via de e-mail bezorgd en kan je jou telefoon simlock vrij maken.
De providers vragen hier allemaal een vergoeding voor, dat verschilt per telefoon hoeveel je hiervoor moet betalen. Nog een factor die meespeelt is dat je hoe langer je jou abonnement hebt hoe minder je hoeft bij te betalen. Als je bijvoorbeeld een Blackberry hebt, moet je tenminste 50 euro ervoor betalen bij Vodafone. Je kan de code gewoon online aanvragen en er wordt met je afgerekend op je volgende maandfactuur. Het geld dat je voor de simlock code moet betalen wordt dus later van je rekening afgetrokken.

Hoe simlock code eraf halen

Er wordt bij alle aanvragen een handleiding gestopt hoe je de code moet invoeren zodat je toestel simlock vrij wordt. Als je google gebruikt kan je ook genoeg resultaten vinden hoe je jou telefoon simlock vrij zou moeten maken met behulp van een code.
Het grootte voordeel aan al die providers is dat je als jij jou telefoon langer dan een jaar in bezit hebt, je de code gratis aan kan vragen en de provider de code ook moet leveren. Ze mogen er geen geld meer voor vragen na een jaar. Je kan dan helemaal gratis je telefoon simlock vrij maken. Ook al heb je een tweejarig abonnement kan je altijd na een jaar de simlock code van jou toestel opvragen en zal je provider deze ook moeten leveren. Dit maakte een telefoon bij een provider wel aantrekkelijk, maar dan zit je nog steeds aan dat enorm dure abonnement wat je bij je telefoon hebt afgesloten dus het is nog steeds net voordeliger om een telefoon met simlock te kopen.

Verschil tussen simlock vrije telefoon en abonnement

Bijvoorbeeld je wilt een iPhone 4 kopen, je kan de iPhone kopen met een abonnement dat kost je voor de telefoon 300 euro en daarnaast heb je ook elke maand ongeveer 45 euro aan abonnementskosten die je naar je provider moet overmaken. Dat kost je bij een tweejarig abonnement 840 euro aan het einde van je eenjarige abonnement. Als je voor een simlock vrije telefoon gaat dan betaal je voor een iPhone 4 ongeveer 500-600 euro. Als je daarbij nog een goedkoop simonly abonnement neemt van ongeveer 15 euro per maand dan betaal je na een jaar ongeveer 680 euro. Het verschil dat hieruit voort vloeit bij een eenjarig abonnement is 160 euro. Je bespaart met je simlock vrije telefoon 160 euro bij een eenjarig abonnement. Dit is een aanzienlijk bedrag dat je weer aan je nieuwe telefoon kan besteden, zo kan je elk jaar een nieuwe telefoon uitzoeken en heb je elk kaar toch weer de nieuwste telefoon in je broekzak zitten en geen gekke enorm hoge abonnementskosten elke maand.

Andere artikelen over simlock vrije telefoons:


3 thoughts on “Bij je provider de simlock verwijderen”

  1. Robert says:

    Hallo, ik heb een telefoon operator KPN 2y geleden gekocht, kunt u code odblokowujacy. de telefoon werk bij Lebara Mobile imei-nummer is 353223031408868 en de telefoon… ik niaktywny het 0616900126.Door het sturen van de code dank
    Robert Hulboj

Go on, Add your Voice!

Your email address will not be published. Required fields are marked *